Remeha neemt Techneco Warmtepompen over

Administrator (admin) on Jan 09 2019

9 januari 2019 / bron: Techneco/Remeha

Warmtepompenleverancier Techneco is sinds 1 januari 2019 een zelfstandige dochteronderneming van Remeha, leverancier van verwarmingstoestellen. Remeha heeft het volledige aandelenpakket van Techneco overgenomen.

“De komende jaren zullen we het gebruik van fossiele brandstoffen steeds verder terugdringen”, zegt Arthur van Schayk, Algemeen Directeur van Remeha. “Voor die verduurzamingsroute ontwikkelen wij passende oplossingen en daarvoor hebben we een uitgebreid productportfolio nodig. Met de producten en de kennis van Techneco voegen we een innovatief en zeer compleet pakket toe aan de duurzaamheidsconcepten van Remeha.”
Voor Techneco betekent de overname door Remeha vooral meer slagkracht om de ontwikkeling van haar marktpositie en producten te versnellen. “Techneco is de afgelopen jaren bijzonder snel gegroeid. Een sterk merk als Remeha biedt de beste mogelijkheden om verder te bouwen aan onze visie van een Nederland met enkel duurzame energiesystemen”, aldus Pieter van Alphen, oprichter en Algemeen Directeur van Techneco.

Terug